Ring til os på: 20 32 24 55

Kundby Kran er et professionelt og kvalitetsbevidst firma med stolte traditioner

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske på: 20 32 24 55. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Kundby Kran ApS


Industriparken 35              

4450 Jyderup


Tlf.: 20 32 24 55

CVR: 19833178

2 weeks ago

Kundby Kran

BAKSER - HOS KUNDBY KRAN
=========================

Er du faguddannet håndværker (helst smed) og er vant til at håndtere både opgaver og kunder på egen hånd, men har lyst til nye udfordringer – så tilbyder vi et arbejde med baksning / maskintransport i samarbejde med vores kranførere.
Du får et stort ansvar og man er selv del af planlægningen og kundebesøg.

Vi tilbyder
--------------
En 3500 kg. Bakser bil (Lille kørekort)
Bakser container med alt grej såsom Dk. Jack, skøjter, montagebukke, kædetaljer, løbekat og bjælkeklør.
Vi foretager løbende investeringer i det rigtige grej til opgaverne
Opgaver hvor det er påkrævet følger en erfaren kranfører med
Løn efter kvalifikationer

Vi forventer
---------------
At du er udadvendt
Er vant til at tage initiativ
Kan tage ejerskab i opgaven
At du tager ledelsen ude på en opgave

Der er som udgangspunkt start og slut på industriparken 35 4450 Jyderup (Start / Stop kan efter opgavernes beliggenhed aftales)

Henvendelse uden faglig baggrund, kørekort eller mulighed for at møde med egen transport - Ønskes ikke

Du er meget velkommen til at ringe til os på 71752445 eller sende en mail til info@kundbykran.dk

Du kan også læse mere om Kundby Kran på kundbykran.dk/
... See moreSee less

BAKSER - HOS KUNDBY KRAN
=========================

Er du faguddannet håndværker (helst smed) og er vant til at håndtere både opgaver og kunder på egen hånd, men har lyst til nye udfordringer – så tilbyder vi et arbejde med baksning / maskintransport i samarbejde med vores kranførere.
Du får et stort ansvar og man er selv del af planlægningen og kundebesøg.  

Vi tilbyder
--------------
En 3500 kg. Bakser bil (Lille kørekort) 
Bakser container med alt grej såsom Dk. Jack, skøjter, montagebukke, kædetaljer, løbekat og bjælkeklør.
Vi foretager løbende investeringer i det rigtige grej til opgaverne
Opgaver hvor det er påkrævet følger en erfaren kranfører med 
Løn efter kvalifikationer 

Vi forventer
---------------
At du er udadvendt 
Er vant til at tage initiativ
Kan tage ejerskab i opgaven
At du tager ledelsen ude på en opgave

Der er som udgangspunkt start og slut på industriparken 35 4450 Jyderup (Start / Stop kan efter opgavernes beliggenhed aftales)

Henvendelse uden faglig baggrund, kørekort eller mulighed for at møde med egen transport - Ønskes ikke

Du er meget velkommen til at ringe til os på 71752445 eller sende en mail til info@kundbykran.dk

Du kan også læse mere om Kundby Kran på https://kundbykran.dk/

 

Comment on Facebook

Jo det lyder rimelig spændene.. 😜

Ok

Kim Voss det er lige dig😂😂

Load more



Vi udfører

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Galleri

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kundby Kran

Vi er et professionelt og kvalitetsbevidst firma med stolte traditioner